Rjukan Fjellstue

Der historie møter natur

Åpningstider

Fjellstua har åpent i sommersesongen 2022 (20.juni - 1. august) for servering av middag og overnatting. 

Utenfor sesong er fjellstua åpen for grupper etter bestilling, ring eller send mail for mer informasjon. Opplegg skreddersys etter ønske og aldersgruppe. 

Hytter og rom

Rjukan fjellstue har 40 rom i tillegg til 4 hytter med totalt 100 sengeplasser. Flere av rommene er nyoppussede i 2021/22 med rammemadrasser. Noen rom har egen WC, men de fleste har felles toalett/dusj på gangen. Hyttene har egen WC og dusj. Hund er tillatt på noen av hyttene.

Frokost

Frokost serveres mellom kl 8.00-9.30, med lokale innslag av geitost og meieriprodukter fra nærområdet gjennom sommersesongen. Frokost er inkludert ved bestilling av rom.

Middag

Sommersesong (20. Juni - 31. juli)

Egen middag og dessertmeny med bla. hardangerørret, sabotørburger, rømmegrøt, eplekake og kamuflerte sabotører. Middag serveres tirsdag-søndag fra kl 15.00-19.00. Hver mandag holder vi stengt for middagsservering, men vi holder åpent for overnatting.


Hva kan du gjøre fra fjellstua?

Rjukan Fjellstue ligger på ca. 840 moh og med en beliggenhet rett ved Hardangervidda er Rjukan Fjellstue et godt utgangspunkt for turer både sommer og vintertid. Mulighetene er mange, på sommertid kan kanskje fisking, sykling, padling eller klatring friste? Vintertid er mulighetene gode for toppturer (på ski, randoné eller truger- kan leies på fjellstua!), skitur eller isklatring. Det er også gode muligheter for å se villrein når de kommer til området for å beite.


Guiding gjennom sabotørstien
Gjennom hele sommersesongen vil det gå en guidet tur fra Rjukan Fjellstue hver fredag kl 10.00 med fjellstuas egen guide. Påmelding på forhånd til Rjukan Fjellstue via telefon/mail. Se priser for mer informasjon. 

Parkering 

Mot avgift for andre enn Rjukan Fjellstues gjester.

På skitur gjennom Hjerdalen med samojeden vår Buck
På skitur gjennom Hjerdalen med samojeden vår Buck
I bunn av juvet
I bunn av juvet
På vei ned i juvet
På vei ned i juvet
Nyt utsikten fra Midtfjell
Nyt utsikten fra Midtfjell